Jom Join Program Kelas Tuisyen Matematik (KTM RM1) Sempena Raya Cina 2019 NI

 

(TAWARAN 1000 TEMPAT PADA HARGA  RM79 RM1 DI 10 CAWANGAN MATHS CATCH TERDEKAT)

 

 

Puan pernah tak berlaku situasi macamni?

“Bila ajar anak matematik kat rumah walaupun jawapan tu betul , tapi anak cakap tak sama pun dengan cikgu ajar”?

 

Lagi satu “Pernah tak rasa bengang,walaupun dah ajar banyak kali ,anak masih lagi tak faham-faham,masih lagi blur-blur katak, harini ajar esok dah lupa balik.Betul-betul menguji tahap kesabaran kan. Pernah?
.
Hehe.. sabor yerr

Punca Utama

Sebenarnya bila anak tak minat matematik.Buat lah apa cara pun,beli buku bertimbun,panggil cikgu datang rumah dan macam2 lagi dia tetap takboleh improved sebab mindset dia tak boleh terima.Sebelum minta anak buat latihan banyak-banyak,anak sebenarnya perlu ditarik minat mereka terlebih dahulu.

 

Salah satu cara terbaik yang Maths Catch buat adalah belajar matematik dengan APS.APS ialah singkatan bagi Aktiviti perkaitan sebenar.

 

 

 

Ringkasnya Program Ini Sesuai :

+ Bagi anak yang tak minat matematik

+ Bagi anak masih lemah asas matematik

+ Bagi pengalaman pada anak belajar matematik yang betul di Maths Catch.

 

 

Bayangkan Anak Puan Pun Macam Mereka Kat Bawahni Juga Nanti.

 

~PUAN NOR ASMAH

" Thanks Maths Catch sbb berjaya create minat utk ank sy belajar maths....After 4 month tuisyen di MC Shah Alam sy nampak perbezaan minat dia.

 

Sblum tuisyen managed to get b and c je.Thanks MC!

 

 

 

~PUAN MILLY ZILMAN

" Ada anak kaan saya sebelumni math dpt E je.Lps sy perkenalkan buku MC ni dia dpt C dlm UPSR tadi.

 

 

 

 

~PUAN NAZIENIE AZIE

" Terima kasih Maths Catch sbb dgn ilmu yg diberi anak sy dpt A sbjek Maths dlm UPSR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~ PUAN MURNI AHMAD

" Math dari D boleh dapat A dlm UPSR...PT3 pun dpt bagus.."

 

 

 

 

- PUAN DANITA AIFAR ~
"
Recommended.Sy dari phg 2 thn hntar ank ke Maths Catch.sgt berbaloi.itu pun x full 1 thn hntar blh score D to B." Emel Asal disini

 

~PUAN AZRINA ARIFFIN~
" saya dah pernah try 2 bln utk anak spm guna tutor MC mmg puashati.anak sy yg lemah pun boleh menguasai tapi sayang dpt tau pasal Maths Catch di dah dkt sgt dgn spm 2 bln jer la yg sempat.kalau tau dari awal anak sy confident dpt straight A.Emel Asal disini

 

 

 

Cepat ! Daftar harini ..

 

SEBAB YURAN ASAL PROGRAMNI RM79.

Sempena Raya Cina Kalini hanya pada harga RM1 sahaja.

 

Lihat jadual mengikut cawangan : Klik Link biru dibawah

LEMBAH KLANG
1.Maths Catch Shah Alam (Seksyen 20)
2.Maths Catch Puchong (Taman Tasik Prima)
3.Maths Catch USJ (Taipan) 011 2702 0234
4.Maths Catch Rawang
5.Maths Catch Setia Alam

 



Ikhlas dari,




Cikgu Rajaei & Maths Catch Team
Laman Website Rasmi : www.mathscatch.com
FB Rasmi Maths Catch HQ : www.facebook.com/MathsCatch