HOME TUITION 2019

TERKINI! PENDAFTARAN UTK SESI INTENSIF HOMETUITION PERSEDIAAN AWAL SEMPENA CUTI SEKOLAH BAGI SESI 2019 SUDAH DIBUKA !


Jom tgk apa yg Puan Saryani komen berkenaan kami..
.
.
“Terima kasih kpd Cikgu Adilla yg mengajar Aisyah math. Ujian dalaman last week, Aisyah score 86. Alhamdulillah, before this score C or D jee.”
.
~ Puan Saryani, Subang
.
.
Haaa… menarik kan?
.
Jadi, puan ada masalah2 berikut utk kami selesaikan?
.
Dah byk pergi tuisyen, tapi tak boleh fokus jugak?
Latihan Matematik dh byk buat, tapi result masih sama?
Kadang2 puan ajar sendiri pun, tak boleh nak jalan jugak?
.
Jangan risau!
Bukan salah anak puan atau sesiapa pun.
Cuma anak2 puan belum jumpa cara yang sesuai dgn diri mereka utk bantu mereka explore potensi mereka yg sebenar.
.
Perlukan kami utk bantu anak puan?
.
.
TUTOR MATHS CATCH akan bantu anak puan untuk MINAT kepada Matematik.
.

Wassap "Nak Tutor" pada nombor dibawah
Husna - 601157756779
Atikah - 601157687395
Hakimin - 60174929427
Athirah - 601157687396



KENAPA PUAN PERLU SERVIS KAMI?

✔ Konsep ‘1 CIKGU 1 MURID’ [One - one]

Sangat FOKUS dan EKSKLUSIF! Dah takda la anak puan tiba2 hilang fokus ke. Tak fokus jugak tak tau la nak kata apa :)
Jika berkumpulan pun, maksimum 3 pelajar sekumpulan sahaja. Takda isu anak2 puan main2 dgn kawan.

✔ Anak TAK perlu malu-malu lagi sebab tutor kami semua AWESOME!

Kadang2 pelajar ni dia malu nak bertanya, takut dianggap kurang cerdik berbanding pelajar lain.
So bila belajar dgn tutor je, tak payah nak malu2, tanya je apa yg tak faham tu.

✔ Belajar di rumah puan!

Tutor kami yang datang ke rumah puan ya. Puan tak perlu risau tentang keselamatan anak lagi.
Jimat MASA, KOS PENGANGKUTAN & TENAGA puan.
Senang dah, puan tak perlu lagi kelam kabut kejar masa hantar anak ke pusat tuisyen.

✔ ada pakej dan offer yang tentunya AWESOME!

Jangan risau, yuran bulanan fleksibel ikut bajet puan. Ada beberapa pakej khas utk ikut kesesuaian klien.

✔ Pantau TERUS prestasi anak dengan tutor kami.

Hujung bulan boleh terus dpt report dari tutor prestasi anak2 puan sepanjang kelas sebulan. Boleh tgk peningkatan prestasinya, bukan time exam je perlu tengok prestasi. hihi

✔ Terbuka pendaftaran kepada sekolah RENDAH & MENENGAH!

Tak sabar dah nak register?

Nak register sekarang?


Sabar!
Sebelum puan register, kami nak bagi OFFER!
.
Chill out & rilex…
.

SEMPENA CUTI SEKOLAH OFFER!!

.
HANYA 100 klien yg daftar sebelum 30 Disember 2018….
.
kami akan berikan 60 MINIT sesi kelas PERCUMA untuk bulan kedua!!!
.
Perghhhh….
Menarik kan?
.
Apa yg puan tunggu lagi?
.
Jgn lepaskan peluang ni tau!
.
TUTOR MATHS CATCH AKAN BANTU ANAK2 PUAN UTK MINAT MATEMATIK!
.

Wassap "Nak Tutor" pada nombor dibawah
Hakimin - 60174929427
Athirah - 601157687396

Husna - 601157756779
Atikah - 601157687395

.
.
Nota kaki:
Hujung tahun nak dekat mcm ni, tutor ramai yg dah penuh jadual mereka.
So mereka adalah LIMITED. Jadi, puan jgn lambat.
Komen SEKARANG utk kami bantu puan.


*Term & condition applied*
 

 

 

Isikan borang dibawah

Salutation

Name

Email

Phone

Lokasi Negeri Anda

 

TAHAP ANAK

Tahun 1

Tahun 2

Tahun 3

Email Marketing by TrafficWave.net