JOM SAYA BANTU !

 

 

 

 

BENGKEL INTENSIF CUTI SEKOLAH CATCH MOMENTUM.

Catch Momentum ialah program cuti sekolah 2 hari berturut-turut bagi membantu mengukuhkan asas matematik supaya momentum minat pelajar dapat dikekalkan

 

Programni khusus untuk anak puan
+ Tahun 1 pada 2019
+ Tahun 2 pada 2019
+ Tahun 3 pada 2019
+ Tahun 4 pada 2019

+ Tahun 5 pada 2019

+ Tahun 6 pada 2019
+ Tingkatan 1 pada 2019
+ Tingkatan 2 pada 2019
+ Tingkatan 3 pada 2019
+ Tingkatan 4 pada 2019
+ Tingkatan 5 pada 2019

 

 

 

AKHIR PROGRAM NANTI

Anak puan dijangka akan mampu:
1. Menguasai fakta asas operasi (FAO) dan konsep asas matematik tanpa ada masalah lagi.
2. Mengekalkan momentum minat pelajar terhadap subjek matematik



APA YANG BEST
1.TEKNIK LATIH TUBI BERFOKUS (LTB)
Ulangkaji berfokus tajuk-tajuk yang lepas dan bersangkut paut dengan tajuk akan datang.
.
2.AKTIVITI PERKAITAN SEBENAR (APS)
Tingkatkan minat belajar matematik dengan aktiviti bermain sambil belajar mengikut subtopik dalam silibus TERBARU.
.
3.BETULKAN MINDSET (MINDSET BLOCKING)
Tingkatkan keyakinan , betulkan mindset, dan bina kepercayaan pada diri bahawa 'Matematik Itu Mudah !' .
.

CUBA BAYANGKAN LEPASNI,ANAK PUAN,
+ Tengok je soalan dia dah tahu,ini tajuk apa,formula apa nak pakai dan jalan kerja macam mana perlu nak buat.

+ Kalau dulu selalu sangat Dapat D,tapi sekrg dah nampak dah,pattern peningkatan sampai dia Dapat A dgn hasil usaha dia sendiri.

+ Sebut sahaja matematik dia rasa best, dan dia sendiri rasa teruja dan tak sabar-sabar nak buat latihan tanpa perlu kita suruh-suruh lagi. 

 

 

 


YURAN
RM89 sahaja untuk 2 HARI
"Sempena Hari Keputeraan Sultan Selangor"

PROMOSI 2 HARI PROGRAM = RM50 SAHAJA


Bayar RM50 untuk 2 hari dapat lagi...
#BONUS bernilai RM390 secara PERCUMA

1. Workbook Modul BiCS (Bernilai RM20)
2. Button Badge ( Bernilai RM5)
3. Group Support Telegram Kerja Sekolah Anak ( Bernilai RM365)

 


APA YG BEST DGN WORBOOK


10 ITEMS
[1] Nota ringkas padat mengikut subtopik
[2] Pembahagian modul mengikut konsep input output
[3] Soalan diambil dari koleksi soalan peperiksaan sebenar
[4] Cadangan Soalan Pilihan Cuti Sekolah Kertas 1
[5] Cadangan Soalan Pilihan Cuti Sekolah Kertas 2
[6] Bank Soalan Pengukuhan Kertas 1
[7] Bank Soalan Pengukuhan Kertas 2
[8] Cadangan Aktiviti Maths yang boleh dilakukan dirumah
[9] Cadangan soalan KBAT dan Mirip dgn Singapore SIlibus
[10] Skema Jawapan.

 

 

LIHAT LOKASI PROGRAM,CARA PENDAFTARAN &

JADUAL MENGIKUT CAWANGAN LIHAT DIBAWAH:

 

CATCH MOMENTUM PROGRAM

 

Lembah Klang

1.Maths Catch Shah Alam Seksyen 20 : Klik Sini

2.Maths Catch Puchong (Taman Tasik Prima) : Klik Sini

3.Maths Catch Setia Alam : Klik Sini

4.Maths Catch USJ (Taipan) : Klik Sini

5.Maths Catch Rawang : Klik Sini

 

Penang

6.Maths Catch Bertam Perdana (Penang) : Klik Sini

 

Johor

7.Maths Catch Taman Impian Emas ( JB) : Klik Sini

8.Maths Catch Ulu Tiram (Taman Gaya) : Klik Sini

9.Maths Catch Larkin Perdana (Johor) : Klik Sini

10.Maths Catch Pasir Gudang Johor : Klik Sini

 

 

UTAMA

 TUISYEN

BUKU

BENGKEL

PERCUMA

SIAPA KAMI

 

Maths Catch Team @ Since 2010-2019