BENGKEL 2018

 

 

 

PROGRAM INTENSIF CUTI SEKOLAH CATCH ADVANCE.


Catch Advance ialah program lanjutan Matematik cuti sekolah selama 2 hari berturut-turut bagi bagi membantu pelajar,berada 2 bulan lebih kedepan berbanding kawan sekelasnya yang lain melalui cara REVISI PANTAS BAB TERDAHULU & PENDEDAHAN AWAL 1 BAB PERTAMA SILIBUS TAHUN HADAPAN.

 

OBJEKTIF PROGRAM

Pada akhir ‘Catch Advance Program’, peserta dijangka akan mampu:

1. Meningkatkan minat pelajar terhadap subjek matematik

2. Mengukuhkan lagi konsep dan penyelesaian masalah bab-bab terdahulu

3. Menguasai konsep 2 bab awal tahun hadapan

 

ISI KANDUNGAN PROGRAM

Program ini terbahagi kepada 3 bahagian utama :

1. Latih tubi berfokus revisi bab-bab terdahulu

2. Pengenalan bab 1 dan bab 2 tahun hadapan

3. Pemahaman konsep asas dan penyelesaian masalah KBAT bab-bab melalui teknik APS

 

 


" Anak cakap dia seronok dpt join Catch Momentum tempoh hari.Cara belajar berbeza dari kat sekolah sebab ada aktiviti untuk setiap topik..Dia dah mula dpt memahami topik2 yg sebelumni dia tak faham masa di sekolah.Pembelajaran lebih santai dan tak stress..Aktiviti berkumpulan membantu beri semangat kepadanya untuk menguasai topik2 yg dulu pada anggapanya susah "
~ En Ariff , Shah Alam

" Maths catch Awesome.Bawak anak join MC Momentum di MC Taipan... keluar kelas senyum meleret. Katanya, X sabar nak tunggu kelas yg berikutnya."
~ En Mohd Nazri , USJ

"Math catch terbaik .Saya pun dah
booking seat tuisyen anak saya utk tahun
2018 pada hujung bln lps

~ Elly Rosliezza , Klang



APA YANG MENARIK DALAM CM?
.
1# LATIH TUBI BERFOKUS (TEKNIK LTB)
Pelajar akan didedahkan dengan teknik LTB.LTB adalah satu teknik ulangkaji berfokus tajuk-tajuk matematik yang lepas dan bersangkut – paut dengan tajuk akan datang
.
2# AKTIVITI PERKAITAN SEBENAR (TEKNIK APS)
Pelajar akan didedahkan dengan teknik APS bertujuan utntuk tingkatkan minat pelajar kepada Matematik dengan aktiviti bermain sambil belajar mengikut subtopic dalam silibus
.
3# .BETULKAN MINDSET (MENTAL BLOCKING)
Ini perkara yang teramat penting.Sebelum nak anak buat latihan banyak-banyak "mental blocking" perlu dipecahkan dahulu.Dalam programni team kami akan bantu tingkatkan keyakinan dan betulkan mindset,matematik adalah mudah sahaja kepada anak anda
.
Secara asasnya pelajar akan dibantu belajar matematik melalui aktiviti.
.
Percayalah belajar matematik melalui aktiviti sangat best dan mengujakan terutama nya pada waktu cuti sekolah.Sampaikan pelajar-pelajar tak perasan yang mereka sedang belajar dan siapkan tugasan matematik.
.
SIAPA YANG SESUAI
+ Terbuka untuk anak berumur 7 tahun hingga 17 tahun pada 2018 .(Kelas mengikut level anak)
.
TARIKH PROGRAM
+ 23 & 24 Disember 2017
.
.
YURAN KEPANDAIAN?
RM250 sahaja ..
.
.
tapiiii jap puan..
.
Untuk mingguni,kami ada diskaun 72% penjimatan
.
Harga Asal Program ni adalah RM250 untuk 2 Hari.


Harga diskaun untuk puan RM70 sahaja untuk harini :)
OFFER LAST YER... 2 HARI = RM70 sahaja..


Setuju ye !..


Jap ada lagi kami bagi bonus sebab pernah like pages kami.
.
Bonus 1 :
+ Kit Operasi Peperiksaan (KOP) bernilai RM5
.
Bonus 2 :
+ Button Badge bernilai RM3
.
Bonus 3 :
+ Poster Kalendar MC 2018 bernilai RM5
.
Bonus 4 :
+ Group Support Telegram (Kerja Sekolah Anak) bernilai RM365.Dlm group ni boleh tanya apa shj soalan math.Cg2 kami dah xsabar nak bantu jwbkan..
.
.
.
Ok ke?
.
.
RINGKASAN SEPERTI DIBAWAH
[+] Yuran RM70 shj (Harga asal RM250)
[+] Program untuk 2 hari
[+] Percuma Modul Catch Advance bernilai RM20
[+] Percuma Modul KOP bernilai RM5
[+] Percuma Button Badge bernilai RM3
[+] Percuma Poster Kalendar MC bernilai RM5
[+] Percuma Acces Group Support Telegram (Kerja Sekolah anak bernilai RM356
[+] #TOTALBONUS : RM389

.
.
BERMINAT ?

 

LIHAT LOKASI PROGRAM,CARA PENDAFTARAN &

JADUAL MENGIKUT CAWANGAN LIHAT DIBAWAH:

 

CATCH ADVANCE PROGRAM

1.Maths Catch Shah Alam Seksyen 20 : Klik Sini

2.Maths Catch Puchong (Taman Tasik Prima) : Klik Sini

3.Maths Catch Bangi ( Jalan Reko Sentral) : Klik Sini

4.Maths Catch USJ (Taipan) : Klik Sini

5.Maths Catch Rawang : Klik Sini

6.Maths Catch Bertam Perdana (Penang) : Klik Sini

7.Maths Catch Taman Impian Emas ( JB) : Klik Sini

8.Maths Catch Ulu Tiram (Taman Gaya) : Klik Sini

9.Maths Catch Larkin Perdana (Johor) : Klik Sini

 

 

 

UTAMA

 TUISYEN

BUKU

BENGKEL

PERCUMA

SIAPA KAMI

 Licensing

 

 

Maths Catch Team @ Since 2010-2017